Recepty, Strana 5

Pravý kotlíkový guláš

Historie guláše Guláš je vynikající pokrm, který je v Česku považován za součást tradiční kuchyně. ...

Marináda na vepřové i kuřecí maso

Co je to marinování? Je to způsob nakládání potravin před dalším zpracováním do směsi koření, oleje...

Halušky s brynzou

Do tradiční slovenské kuchyně neodmyslitelně patří halušky. Ať už se zelím, slaninou brynzou a nebo ...

Dak galbi se sýrem

I když většina z nás nedá dopustit na poctivou českou kuchyni, poznávat cizokrajná jídla může být zá...

Banánový chlebíček

Čokoláda a ořechy! To je skvělá a neodolatelná kombinace. A co když vám doma přebývají navíc také ve...

Kuřecí směs se zeleninou

Zdravá a krásně barevná kuřecí směs se zeleninou vás dostane svou jednoduchostí a vynikající chutí. ...

Krkonošské kyselo

Snad asi každý už někdy potřeboval životabudič. Krkonošské kyselo jím jednoznačně je. A co že to kys...

Ramen

Japonská polévka ramen pomalu dobývá celý svět. Jedná se o velmi oblíbený silný vývar z kuřecího neb...

Houbové rizoto s kozím sýrem

Houby - těch se ještě donedávna mluvilo jako o “neutrálních” potravinách, které neublíží, ale ani ni...

Jidášovo ucho po asijsku

Z množství boltcovitek je nejznámější asi ta, která se nazývá Jidášovo ucho. Tato houba ve skutečnos...