Brambory se staly základem pro mnoho českých polévek. Vařené a pečené brambory totiž téměř neobsahuj...
Recepty, Strana 5
Proč právě špenát? Špenát se k nám dostal až z dalekého Íránu a Afghánistánu, kde rostl naplano. Je...
Historie guláše Guláš je vynikající pokrm, který je v Česku považován za součást tradiční kuchyně. ...
Co je to marinování? Je to způsob nakládání potravin před dalším zpracováním do směsi koření, oleje...
Do tradiční slovenské kuchyně neodmyslitelně patří halušky. Ať už se zelím, slaninou brynzou a nebo ...
I když většina z nás nedá dopustit na poctivou českou kuchyni, poznávat cizokrajná jídla může být zá...
Čokoláda a ořechy! To je skvělá a neodolatelná kombinace. A co když vám doma přebývají navíc také ve...
Zdravá a krásně barevná kuřecí směs se zeleninou vás dostane svou jednoduchostí a vynikající chutí. ...
Snad asi každý už někdy potřeboval životabudič. Krkonošské kyselo jím jednoznačně je. A co že to kys...
Japonská polévka ramen pomalu dobývá celý svět. Jedná se o velmi oblíbený silný vývar z kuřecího neb...