Vývary

Nejprodávanější

hovezi bujon ciry bez glut
Hovězí vývar čirý bez glutamátu
Skladem
Kód: 0012000B66A5
 
od 69 Kč
bujon exkluziv uni
Univerzální vývar exkluziv
Skladem
Kód: 0012000D85C7
 
od 127 Kč
Uzený vývar bez glutamátu
Uzený vývar bez glutamátu
Skladem
Kód: 0012000B66D0
 
od 69 Kč
3905 slepici
Slepičí vývar bez glutamátu
Skladem
Kód: 0012000B66C5
 
od 69 Kč
hovezi bujon ciry
Hovězí vývar čirý
Skladem
Kód: 0012000B667E
 
od 69 Kč
Houbový vývar bez glutamátu
Houbový vývar bez glutamátu
Skladem
Kód: 0012000B6676
 
od 81 Kč
30 položek celkem
hovezi bujon ciry bez glut
od 69 Kč

Pro přípravu silné hovězí polévky, omáček nebo těstovin. Bez GLUTAMÁTU

Kód: 0012000B66A5
bujon exkluziv uni
od 127 Kč

Vývar se sníženým obsahem soli a bez glutamátu

Kód: 0012000D85C7
Uzený vývar bez glutamátu
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa.

Kód: 0012000B66D0
3905 slepici
od 69 Kč

Pro přípravu klasické slepičí polévky, omáček nebo těstovin.

Kód: 0012000B66C5
hovezi bujon ciry
od 69 Kč

Pro přípravu silné hovězí polévky, omáček nebo těstovin

Kód: 0012000B667E
Houbový vývar bez glutamátu
od 81 Kč

Pro přípravu houbové polévky a omáčky pod masa

Kód: 0012000B6676
bujon exkluziv houbovy
od 127 Kč

Vývar se sníženým obsahem soli a bez glutamátu

Kód: 0012000D858D
zeleninovy bujon bez glutam
od 69 Kč

Pro přípravu zeleninové polévky, zálivek a ke kořenění. Bez GLUTAMÁTU.

Kód: 0012000B66F1
uzeny bujon (jidlo)
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa.

Kód: 0012000B66CE
kachni bujon baby
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa. Bez GLUTAMÁTU

Kód: 0012000B66B4
3096 hovezi
od 69 Kč

Pro přípravu silné hovězí polévky, omáček nebo těstovin. Bez GLUTAMÁTU

Kód: 0012000B667C
Houbový vývar
od 81 Kč

Pro přípravu houbové polévky a omáčky pod masa

Kód: 0012000B6275
Nahoru
Další produkty

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení