Vývary masové

Nejprodávanější

523 masovy ciry
Skladem
Kód: 0012000B6259
 
od 69 Kč
3096 hovezi
Skladem
Kód: 0012000B667C
 
od 69 Kč
bujon exkluziv uni
Skladem
Kód: 0012000D85C7
 
od 127 Kč
bujon exkluziv hovezi
Skladem
Kód: 0012000D85C5
 
od 127 Kč
3905 slepici
Skladem
Kód: 0012000B66C5
 
od 69 Kč
3905 slepici
Skladem
Kód: 0012000B66C3
 
od 69 Kč
20 položek celkem
523 masovy ciry
Skladem
Kód: 0012000B6259
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa

Kód: 0012000B6259
3096 hovezi
Skladem
Kód: 0012000B667C
od 69 Kč

Pro přípravu silné hovězí polévky, omáček nebo těstovin. Bez GLUTAMÁTU

Kód: 0012000B667C
bujon exkluziv uni
Skladem
Kód: 0012000D85C7
od 127 Kč

Vývar se sníženým obsahem soli a bez glutamátu

Kód: 0012000D85C7
bujon exkluziv hovezi
Skladem
Kód: 0012000D85C5
od 127 Kč

Vývar se sníženým obsahem soli a bez glutamátu

Kód: 0012000D85C5
3905 slepici
Skladem
Kód: 0012000B66C5
od 69 Kč

Pro přípravu klasické slepičí polévky, omáček nebo těstovin.

Kód: 0012000B66C5
3905 slepici
Skladem
Kód: 0012000B66C3
od 69 Kč

Pro přípravu klasické slepičí polévky, omáček nebo těstovin.

Kód: 0012000B66C3
hovezi bujon ciry bez glut
Skladem
Kód: 0012000B66A5
od 69 Kč

Pro přípravu silné hovězí polévky, omáček nebo těstovin. Bez GLUTAMÁTU

Kód: 0012000B66A5
hovezi bujon ciry
Skladem
Kód: 0012000B667E
od 69 Kč

Pro přípravu silné hovězí polévky, omáček nebo těstovin

Kód: 0012000B667E
Uzený vývar bez glutamátu
Skladem
Kód: 0012000B66D0
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa.

Kód: 0012000B66D0
uzeny bujon (jidlo)
Skladem
Kód: 0012000B66CE
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa.

Kód: 0012000B66CE
bujon krevetovy
Skladem
Kód: 0012000B66BD
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček, zálivek a dipů.

Kód: 0012000B66BD
kachni bujon baby
Skladem
Kód: 0012000B66B4
od 69 Kč

Pro přípravu polévek, omáček a k pokrmům z masa. Bez GLUTAMÁTU

Kód: 0012000B66B4
Nahoru
Další produkty

vyvary-25

Hovězí, kuřecí nebo kachní bujón dodá vašemu jídlu skvělou chuť a vůni. Je ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek, dochutit s tímto bujónem můžeme také těstoviny, zvěřinu nebo dušenou zeleninu.

Dobrý bujon (neboli vývar) hospodyňky považovaly a i dnes mnohdy považují za vrchol kuchařského umění. Pokud patříte k těm, kteří dávají přednost poctivým předpřipraveným bujónům, jste tady správně. Zakládáme si na prvotřídní kvalitě, díky kterým jsou naše masové bujóny skvělou přísadou při vaření polévek či omáček. Kromě skvělé a vyvážené chuti má bujón také posilující nebo i léčivý účinek.