Boršč je lahodná řepová polévka. A i když ji máme spojenou hlavně s Ruskem, pochází z Ukrajiny. Jak ...
Recepty, Strana 4
Vůně ryby je obvykle v našich končinách předzvěstí, že se již chystá štědrovečerní tabule a brzy nas...
Některá jídla si sice rádi vychutnáme, z jejich přípravy máme ovšem strach. Řecký gyros v pravém řec...
Kimchi je pro Jihokorejce něco jako česnek pro Čechy. K fermentovanému křupavému zelí s pikantní sla...
Pro některé je Valentýn komerční svátek, který bojkotují, pro jiné představuje skvělou příležitost, ...
Chutný pokrm nebo český všelék? Česneková polévka je v našich končinách jasnou odpovědí na začínajíc...
Možná si říkáte, že vánoční šunka na český stůl nepatří. To se ovšem připravujete o úžasnou pochoutk...
Omamná vůně perníkového koření je tím nejlepším upozorněním, že se blíží Vánoce. Pojďte je s námi př...
Brambory se staly základem pro mnoho českých polévek. Vařené a pečené brambory totiž téměř neobsahuj...
Proč právě špenát? Špenát se k nám dostal až z dalekého Íránu a Afghánistánu, kde rostl naplano. Je...