Některá jídla si sice rádi vychutnáme, z jejich přípravy máme ovšem strach. Řecký gyros v pravém řec...
Recepty, Strana 4
Kimchi je pro Jihokorejce něco jako česnek pro Čechy. K fermentovanému křupavému zelí s pikantní sla...
Pro některé je Valentýn komerční svátek, který bojkotují, pro jiné představuje skvělou příležitost, ...
Chutný pokrm nebo český všelék? Česneková polévka je v našich končinách jasnou odpovědí na začínajíc...
Možná si říkáte, že vánoční šunka na český stůl nepatří. To se ovšem připravujete o úžasnou pochoutk...
Omamná vůně perníkového koření je tím nejlepším upozorněním, že se blíží Vánoce. Pojďte je s námi př...
Brambory se staly základem pro mnoho českých polévek. Vařené a pečené brambory totiž téměř neobsahuj...
Proč právě špenát? Špenát se k nám dostal až z dalekého Íránu a Afghánistánu, kde rostl naplano. Je...
Historie guláše Guláš je vynikající pokrm, který je v Česku považován za součást tradiční kuchyně. ...
Co je to marinování? Je to způsob nakládání potravin před dalším zpracováním do směsi koření, oleje...