Omáčka myslivecká

Kód: 0012000B60AB 0012000B60AC Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 100 Kč bez DPH 250 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH 115 Kč/100g 96 Kč/100g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
11.12.2019 11.12.2019 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Myslivecká omáčka se skvěle hodí pod masa s libovolnou přílohou. Nejlépe se však hodí ke zvěřině. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.

dehydratovaný výrobek, omáčka

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte ve vlažné vodě a krátce povařte. Doporučené dávkování: 150g sypké směsi na 1 litr vody. Uchovávejte v teplé vodní lázni.V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 0,34g přidané soli.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1531KJ/363kcal
Tuky.................. 7,5g z toho nasycené mastné kyselin...3,4g
Sacharidy.........62g z toho cukry 20g
Bílkoviny.......... 10g
Sůl............ 9,8g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

PŠENIČNÁ mouka, kukuřičný škrob, kvasnicový extrakt, maltodextrin, cukr, palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), LAKTÓZA, směs koření, směs sušené zeleniny (cibule předsmažená (cibule sušená, slunečnicový olej), cibule sušená, CELER kořen, pastinák, karotka, petržel kořen), směs hřibovitých hub (hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový, kozák březový), bramborový škrob, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, jedlá sůl, aroma, barvivo: amoniak - sulfitový karamel, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, HOŘČICE bílá mletá, SOJOVÝ bílkovinný hydrolizát, dextróza

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: