Omáčka boloňská bez glutamátu
Kód: 0012000B5F89 0012000B5F8B Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Boloňská omáčka je v podstatě rajčatová omáčka vhodná k těstovinám s mletým masem. Boloňská omáčka vznikla v italské Bologni, kde se přidává k lasagním. Dnes je oblíbená po celém světě, kde se přidává téměř ke všem typům těstovin. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.
dehydratovaný výrobek, omáčka
Specifikace
BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU
Alergeny
Výrobek může obsahovat stopy: mléka, vajec, sóji, hořčice, sezamu a SO2.
Instrukce k použití
Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte ve vlažné vodě a povařte cca 2-5 min. Doporučené dávkování: 150g sypké směsi na 1 litr vody. Uchovávejte v teplé vodní lázni.V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 1,2g přidané soli.
Energetické hodnoty
Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1266KJ/299kcal
Tuky.................. 2g z toho nasycené mastné kyselin...0,7g
Sacharidy......... 55g z toho cukry 14g
Bílkoviny.......... 18g
Sůl............ 13,6g
Informace o skladování
Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.
Složení směsí
rajče sušené, bramborový škrob, MOUKA PŠENIČNÁ, cukr, jedlá sůl, kvasnicový extrakt, směs sušené zeleniny (česnek sušený, CELER kořen, červená řepa sušená, cibule sušená, pórek sušený), směs koření, aroma, palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), mléčna bílkovina), barvivo: amoniak - sulfitový karamel, protispékavá látka: oxid křemičitý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.