Omáčka sýrová k zapékání bez glutamátu
Kód: 0012000B5F85 0012000B5F87 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Sýrová omáčka určená k zapékání se hodí k nejrůznějším pokrmům určených k zapékání do trouby. Ať se jedná o různé druhy mas, brambory, hranolky a další. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.
dehydratovaný výrobek, omáčka k zapékání
Specifikace
BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU
Instrukce k použití
Doporučené dávkování na 10 porcí: na 1kg suchých těstovin (2,5-3kg uvařených), 200g směsi k zapékání, 930ml vody, 6 vajec Návod k přípravě: Sušenou směs vsypeme do odměřeného množství vody, dobře zamícháme a necháme 1 minut stát. Uvařené těstoviny vložíme do předem vymaštěného pekáče, přelijeme směsí a rozšhlehanými vejci, poté dáme zapéct do předem vyhřáté trouby nebo konvektomatu. Pečeme při 200-220°C asi 35-45 min. Směs je vhodná také k zapékání vařených brambor a vařené zeleniny apod. V 1 porci omáčky k zapékání (100ml) je 1,2g přidané soli. Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, celeru, hořčice, sezamu a SO2.
Energetické hodnoty
Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1676KJ/399kcal
Tuky.................. 14g z toho nasycené mastné kyselin...6,4g
Sacharidy......... 57g z toho cukry 22g
Bílkoviny.......... 12g, Sůl............ 9g
Informace o skladování
Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.
Složení směsí
kukuřičný škrob, sušená SYROVÁTKA, sýrový prášek 13% (sýrový prášek (SYROVÁTKA sušená, SÝR sušený, tavící sůl: fosforečnany sodné, aroma), palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), sušené MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, cibule (sušená, předsmažená (cibule sušená, slunečnicový olej)), kvasnicový extrakt, česnek sušený, pažitka, petržel kořen, koření, barvivo: karoteny
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.