Omáčka houbová bez glutamátu

Kód: 0012000B6079 0012000B607A Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 100 Kč bez DPH 250 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH 115 Kč/100g 96 Kč/100g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
26.11.2019 26.11.2019 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Houbová omáčka se v České republice nejčastěji podává s houskovým knedlíkem společně s plátkem masa (nejčastěji hovězím). Patří mezi typické české omáčky, která má široké použití.

Dehydratovaný výrobek, omáčka

Specifikace

BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte v horké vodě a přiveďte k varu a povařte. Doporučené dávkování: 120g sypké směsi na 1 litr vody. Uchovávejte v teplé vodní lázni.V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 0,66g přidané soli.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1721KJ/411kcal
Tuky.................. 20g z toho nasycené mastné kyselin...12g
Sacharidy.........50g z toho cukry 6,9g
Bílkoviny.......... 9,1g
Sůl............ 10,3g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

modifikovaný kukuřičný škrob, sušená SMETANA (smetana, odstředěné mléko, stabilizátor: difosforečnany), PŠENIČNÁ mouka, palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), jedlá sůl, kvasnicový extrakt, směs hřibovitých hub 6% (hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový, kozák březový), cukr, aromata (obsahuje CELER), cibule sušená, česnek sušená, směs koření, sýrový prášek (SYROVÁTKA sušená, SÝR sušený, tavící sůl: fosforečnany sodné, aroma), barvivo: amoniak - sulfitový karamel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: