Sušená cibule - plátky

Kód: 00070001B118 0012000B2C42 0012000B2C47 Zvolte variantu
173 Kč 75 Kč 35 Kč od 35 Kč 150 Kč bez DPH 65 Kč bez DPH 30 Kč bez DPH od 30 Kč bez DPH 69 Kč / 100 g 75 Kč / 100 g 175 Kč / 100 g
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
30.3.2023 30.3.2023 30.3.2023 Zvolte variantu

Nejrozšířenější zelenina vhodná k nakládání masa

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cibule je vytrvalá bylina pěstovaná pro svou podzemní část. Cibule má výrazné charakteristické aroma a jedinečnou chuť. Cibule je u nás po hlávkovém zelí nejrozšířenější a nejdůležitější zeleninou. Je využívaná v kuchyních na celém světě. Skvěle se hodí k přípravě omáček, polévek a vývarů, dochucování hráchu, čočky a špenátu. Hodí se také k masu a zelenině. Cibule zvyšuje produkci moči a díky svému zásaditému účinku ulehčuje vylučování odpadních látek. Je vhodná jako součást diety pro pacienty s ledvinovými kameny, infekcemi ledvin a ledvinovým selháním. Cibule snižuje hladinu glukózy v krvi, proto se doporučuje i diabetikům. Cibule podporuje detoxikační funkci jater a zlepšuje činnost žláz, které produkují trávicí šťávy. Velmi se osvědčila při selhání jater způsobeném chronickou hepatitidou nebo cirhózou.

sušená zelenina

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: lepku, mléka, vajec, sóji, celeru, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Pro obnovení prolijte studenou vodou.

Energetické hodnoty

Ve 100g v suchém stavu (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1430KJ/337kcal
Tuky.................. 0,3g z toho nasycené mastné kyselin...<0,1g
Sacharidy......... 72g z toho cukry 26g
Bílkoviny.......... 11g
Sůl............ 0,4g

Informace o skladování

Skladujte v suchu! Chraňte před slunečním svitem!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
P Avatar autora | 1.7.2020
Skvělá
5
V Avatar autora | 24.6.2020
výborné plátky. Velmi rychlé použití
5
JS Avatar autora | 2.4.2020
Cibulka je výborná, do vaření se skvěl hodí a má výraznou chuť

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: