Vývar se smaženými vejci, avokádem a dýní

Vývar se smaženými vejci, avokádem a dýní je sice recept poněkud netradiční, ale nikterak složitý a velmi chutný. Pojďme si ho připravit.

vyvar_vejce-03



Co budeme potřebovat?

 

Postup přípravy:

Troubu necháme rozehřát na 180 °C.

Na pánvi si opečeme oloupanou a na kostičky nakrájenou dýni.

Přidáme skořici, fenykl a brokolici a restujeme 3-4 minuty, dokud fenykl nezezlatoví a brokolice nezměkne.

Přidáme kapustu, vodu a zeleninový vývar a necháme vařit další 2-3 minuty. Průběžně mícháme.

Do právě připravené směsi si vytvoříme dvě díry a do každé rozklepneme jedno vejce. Osolíme a dáme péct do trouby zhruba na 10 minut.

Podáváme s avokádem.

Přejeme dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení