Vývar se smaženými vejci, avokádem a dýní

Vývar se smaženými vejci, avokádem a dýní je sice recept poněkud netradiční, ale nikterak složitý a velmi chutný. Pojďme si ho připravit.

vyvar_vejce-03



Co budeme potřebovat?

 

Postup přípravy:

Troubu necháme rozehřát na 180 °C.

Na pánvi si opečeme oloupanou a na kostičky nakrájenou dýni.

Přidáme skořici, fenykl a brokolici a restujeme 3-4 minuty, dokud fenykl nezezlatoví a brokolice nezměkne.

Přidáme kapustu, vodu a zeleninový vývar a necháme vařit další 2-3 minuty. Průběžně mícháme.

Do právě připravené směsi si vytvoříme dvě díry a do každé rozklepneme jedno vejce. Osolíme a dáme péct do trouby zhruba na 10 minut.

Podáváme s avokádem.

Přejeme dobrou chuť!