Dýňové hranolky

Pro zdravější verzi oblíbené volnočasové pochutiny vyzkoušejte náš recept. Hotové hranolky můžete podávat s majonézou, kečupem nebo jakýmkoliv jiným dipem. Fantazii klade meze pouze vaše představivost.

dynove_hranolky-03



Co budete potřebovat?

 

A jak na to?

Dýni oloupeme a odstraníme z ní semena. Nakrájíme ji na hranolky.

Troubu si rozpálíme na 230 °C. Hranolky v míse promícháme s olejem, osolíme a okořeníme.

Takto připravené hranolky rozmístíme rovnoměrně na plech a pečeme zprudka asi 5 až 8 minut.

Nyní už zbývá jen vybrat tu správnou omáčku a mňamka je na světě.

A pokud byste radši přece jen o trošku zdravější verzi, vsaďte na čerstvou zeleninu.

Přejeme dobrou chuť!