Dýňové hranolky

Pro zdravější verzi oblíbené volnočasové pochutiny vyzkoušejte náš recept. Hotové hranolky můžete podávat s majonézou, kečupem nebo jakýmkoliv jiným dipem. Fantazii klade meze pouze vaše představivost.

dynove_hranolky-03



Co budete potřebovat?

 

A jak na to?

Dýni oloupeme a odstraníme z ní semena. Nakrájíme ji na hranolky.

Troubu si rozpálíme na 230 °C. Hranolky v míse promícháme s olejem, osolíme a okořeníme.

Takto připravené hranolky rozmístíme rovnoměrně na plech a pečeme zprudka asi 5 až 8 minut.

Nyní už zbývá jen vybrat tu správnou omáčku a mňamka je na světě.

A pokud byste radši přece jen o trošku zdravější verzi, vsaďte na čerstvou zeleninu.

Přejeme dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení