Těsto DIA perník

Kód: 0012000B498E
173 Kč 150 Kč bez DPH 17 Kč / 100 g
Skladem
Varianta
Můžeme doručit do:
11.12.2019

Detailní informace

Detailní popis produktu

Perník je sypká směs na výrobu hotového moučníku. Moučník (perník) připravíme dle návodu. Perník je vlastně sladké pečivo tmavě hnědé barvy. Hotový perník lze ochutit polevou, marmeládou, ořechy, kokosem, rumovým aromatem nebo rumem. Takto zdobené perníky jsou jedním z druhů tradičního vánočního cukroví. Perníkové těsto se často vykrajuje do nejrůznějších tvarů ať se jedná o různé geometrické tvary, srdce, zvířátka až po neobyklé tvary. Směs neobsahuje sacharózu, tudíž je tento perník vhodný pro diabetiky.

sypká směs pro přípravu hotového moučníku

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, celeru, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: 1kg směsi: smíchejte se 4 vejci, 200 ml oleje Máslovka, 450ml vody a šlehejte 3-4minuty. 5 kg směsi: smíchejte s 20 vejci, 1l oleje Máslovka, 2250 ml vody a šlehejte 3-4minuty. Nalíjte těsto na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečte v předehřáté troubě při 160-170°C 25-40min. Před vypnutím zkontrolujte špejlí zda je moučník upečený. PŘI PEČENÍ NUTNO DBÁT NA ZKUŠENOSTI S VLASTNÍ TROUBOU! Doporučujeme do těsta přidat sušené ovoce, oříšky.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1519KJ/359kcal
Tuky.................. 3,4g z toho nasycené mastné kyselin...1,9g
Sacharidy.........75g z toho cukry 25g
Bílkoviny.......... 9,2g, Sůl............ 1,3g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

PŠENIČNÁ mouka, fruktóza, sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, bramborový škrob, kypřící látky: difosforečnany, uhličitany sodné, glukono-delta-lakton, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: estery mono a di glyceridy mastných kyselin s kyselinou mléčnou, jedlá sůl, aróma, směs koření, citronová kůra mletá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: