Italská bruschetta

Bruschetta je chléb, který můžeme opékat či zapékat. Pochází z Itálie a typicky se konzumuje jako předkrm, ale můžeme si ji dát klidně i k snídani. Ideální pro ty z nás, kteří rádi snídají na slano.

bruschetta-03

A co budeme potřebovat k tomu, abychom si bruschettu mohli připravit i sami doma?

A jak budeme postupovat dále?

Nejdříve si na menší kousky nakrájíme rajčata a společně s ostatními ingrediencemi promícháme v misce a necháme vychladit. Směs podáváme na opečeném chlebu, bagetě nebo mini toastech. Pro ještě lahodnější chuť a požitek můžeme zakápnout olivovým olejem.

Přejeme dobrou chuť!

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení