Omáčka instantní boloňská

Kód: 0012000B6088 0012000B6089 Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 100 Kč bez DPH 250 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH 115 Kč / 100 g 96 Kč / 100 g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
26.4.2021 26.4.2021 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Boloňská omáčka je v podstatě rajčatová omáčka vhodná k těstovinám s mletým masem. Boloňská omáčka vznikla v italské Bologni, kde se přidává k lasagním. Dnes je oblíbená po celém světě, kde se přidává téměř ke všem typům těstovin. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.

dehydratovaný výrobek, instantní omáčka

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, hořčice, sezamu, skořápkových plodů, ryb, korýšů a oxidu siřičitého.

Instrukce k použití

Návod k použití: Sypkou směs rozmíchejte v odměřeném množství vřelé vody. Pořádně zamíchejte a nechejte 2 minuty odstát, následně 2 minuty povařte za občasného míchání. Doporučené dávkování: 110 g sypké směsi na 1 litr vody. V 1 porci hotové omáčky (100 ml) je 0,65 g přidané soli.

Energetické hodnoty

Energetická hodnota: 1305 kJ/308 kcal
Tuky.................. 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny...0,5 g
Sacharidy......... 62 g z toho cukry 11 g
Bílkoviny.......... 9,5 g
Sůl............ 8,3 g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

Sušená zelenina 47 % (rajče mleté, česnek mletý, cibule mletá, CELER kořen), kukuřičný modifikovaný škrob, cukr, jedlá sůl, maltodextrin, kvasnicový extrakt s aromatem, kvasnicový extrakt, směs koření v různém poměru 1,6 % (pepř černý mletý, oregano, nové koření mleté), palmový tuk (rostlinný tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), aroma, slunečnicový olej, protispékavá látka: oxid křemičitý.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: