Omáčka brokolicová se sýrem bez glutamátu

Kód: 0012000B600B 0012000B600C Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč
Omáčka brokolicová se sýrem bez glutamátu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 92 Kč 230 Kč od 92 Kč 80 Kč bez DPH 200 Kč bez DPH od 80 Kč bez DPH 92 Kč/100g 77 Kč/100g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
2.4.2020 2.4.2020 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Brokolicová omáčka se sýrem se skvěle hodí k masům všeho druhu společně s hranolkami. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.

dehydratovaný výrobek, instantní omáčka

Specifikace

BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte v 1/4 požadovaného množství vlažné vody a poté přidejte zbývající 3/4 vřelé vody a nechte 2minuty odstát a následně 2minuty povařit. Doporučené dávkování: 200 g sypké směsi na 1 litr vody. V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 0,5g přidané soli.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1797KJ/429kcal
Tuky.................. 19g z toho nasycené mastné kyselin...7,8g
Sacharidy......... 56g z toho cukry 2,6g
Bílkoviny.......... 9g
Sůl............ 5,9g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

modifikovaný kukuřičný škrob, sýrový prášek 11% (SÝR sušený, SYROVÁTKA sušená, tavící soli: fosforečnany sodné, polyfosforečnany), palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), sušená SMETANA (smetana, odstředěné mléko, stabilizátor: difosforečnany), kvasnicový extrakt, maltodextrin, jedlá sůl, aroma (obsahuje CELER), brokolice sušená (1,8%), sušená zelenina (květák sušený), koření

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: