Těsto perník

Kód: 0012000B49B9
173 Kč
testo pernik
173 Kč 138 Kč 120 Kč bez DPH 14 Kč / 100 g
Skladem
Varianta
Můžeme doručit do:
2.4.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Perník je sypká směs na výrobu hotového moučníku. Moučník (perník) připravíme dle návodu. Perník je vlastně sladké pečivo tmavě hnědé barvy. Hotový perník lze ochutit polevou, marmeládou, ořechy, kokosem, rumovým aromatem nebo rumem. Takto zdobené perníky jsou jedním z druhů tradičního vánočního cukroví. Perníkové těsto se často vykrajuje do nejrůznějších tvarů ať se jedná o různé geometrické tvary, srdce, zvířátka až po neobyklé tvary.

sypká směs pro přípravu hotového moučníku

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, celeru, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: 1 kg směsi: smíchejte se 3 vejci, 180 ml oleje máslovka, cca 400 ml vody a šlehejte 3-4 minuty. 5 kg směsi: smíchejte s 15 vejci, 900 ml oleje máslovka, cca 2 l vody a šlehejte 3-4 minuty. Nalíjte těsto na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečte v předehřáté troubě při 160-170°C 25 -40 minut. Před vypnutím zkontrolujte špejlí zda je výrobek upečený. PŘI PEČENÍ NUTNO DBÁT NA ZKUŠENOSTI S VLASTNÍ TROUBOU! Doporučujeme hotový moučník potřít citrónovou polevu fa Kostera.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1538KJ/363kcal
Tuky.................. 2,6g z toho nasycené mastné kyselin...1,4g
Sacharidy.........79g z toho cukry 37g
Bílkoviny.......... 8,1g, Sůl............ 1,3g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

PŠENIČNÁ mouka, cukr, sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, kypřící látky: difosforečnany, uhličitany sodné, perníkové koření 1,5%, skořice mletá, kardamon mletý, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: estery mono a diglyceridy mastných kyselin s kyselinou mléčnou, jedlá sůl,aroma, citronová kůra mletá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: