Sušené houby - lesní směs

Kód: 0012000B4843 0012000B4846 00070001AC7B Zvolte variantu
316 Kč 104 Kč 1 438 Kč od 104 Kč 275 Kč bez DPH 90 Kč bez DPH 1 250 Kč bez DPH od 90 Kč bez DPH 316 Kč / 100 g 347 Kč / 100 g 288 Kč / 100 g
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
30.3.2023 30.3.2023 30.3.2023 Zvolte variantu

Výběr těch nejlepších lesních hub

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs hřibovitých hub je směs běžně rostoucích jedlých hub na území České republiky. Do této směsi patří hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový a kozák březový. Jedná se o všeobecně známé a běžné konzumované jedlé houby. Lesní směs obsahuje mimo již zmiňované také jidášovo ucho a žampión zahradní. Obě tyto houby ve směsi krásně vynikají a dodávají pokrmům zajímavou chuť. Hodí se do omáček, polévek, k masu a salátům. Může se připravovat téměř na všechny způsoby (vařit, smažit, péct, zapékat, aj.).

sušené houby

Specifikace

země původu: ČESKÁ REPUBLIKA

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: celeru a mléka.

Instrukce k použití

Před použitím namočte ve studené vodě a pak tepelně opracujte.

Energetické hodnoty

Ve 100g suché směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1188KJ/280kcal
Tuky.................. 0,9g z toho nasycené mastné kyselin...0,2g
Sacharidy......... 49g z toho cukry <0,5g
Bílkoviny.......... 21g
Sůl............ 0,15g

Informace o skladování

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti do 65%!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

hřib hnědý, klouzek obecný, křemenáč osikový, kozák březový, jidášovo ucho, žampion zahradní

Země původu

Česká republika

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AW Avatar autora | 27.11.2019
100% spokojenost!
5
ST Avatar autora | 30.5.2019
Houby vhodné do spousty druhu jídel, spokojenost.
5
MB Avatar autora | 29.1.2019
S Vaším produktem jsme spokojeni, trochu nás však překvapilo, že směs lesních hub obsahuje také zahradní žampiony. Domníváme se však, že na výsledném efektu to nic nemění.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: