Omáčka lišková bez glutamátu

Kód: 0012000B60A9 0012000B60AA Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč
omacka liskova bgl
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 92 Kč 230 Kč od 92 Kč 80 Kč bez DPH 200 Kč bez DPH od 80 Kč bez DPH 92 Kč/100g 77 Kč/100g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
2.4.2020 2.4.2020 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Lišková omáčka se skvěle hodí pod masa s libovolnou přílohou. Omáčka patří mezi velmi aromatické a skvěle chuťově vyvážené. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.

dehydratovaný výrobek, omáčka

Specifikace

BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, celeru, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte ve vlažné vodě a krátce povařte. Doporučené dávkování: 160g sypké směsi na 1 litr vody. Uchovávejte v teplé vodní lázni.V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 0,97g přidané soli.

Energetické hodnoty

Ve 100g suché směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1730KJ/412kcal
Tuky.................. 17g z toho nasycené mastné kyselin...9g
Sacharidy......... 58g z toho cukry 14g
Bílkoviny.......... 8,6g
Sůl............ 7,8g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

PŠENIČNÁ mouka, maltodextrin, palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), kukuřičný modifikový škrob, sušená SMETANA(smetana, odstředěné mléko, stabilizátor: difosforečnany), sušená SYROVÁTKA, jedlá sůl, sušená zelenina (cibule, karotka) liška obecná (houba) 4%, PŠENIČNÁ mouka instantní, cukr, žampion zahradní, kvasnicový extrakt, směs koření, aroma, barvivo: amoniak-sulfitový karamel, regulátor kyselosti: kyselina citronová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: