Omáčka brokolicová se sýrem bez glutamátu s chia semínky

Kód: 0012000B5FEB 0012000B5FEF Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 100 Kč bez DPH 250 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH 115 Kč/100g 96 Kč/100g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
15.11.2019 15.11.2019 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Brokolicová omáčka se sýrem a chia semínky se skvěle hodí k masům všeho druhu společně s hranolkami. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.

Dehydratovaný výrobek, omáčka

Specifikace

BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte v 1/4 požadovaného množství vlažné vody a poté přidejte zbývající 3/4 vřelé vody a nechte 2minuty odstát a následně 2minuty povařit. Doporučené dávkování: 200 g sypké směsi na 1 litr vody. V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 0,47g přidané soli.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1805KJ/430kcal
Tuky.................. 19g z toho nasycené mastné kyselin...7,7g
Sacharidy......... 55g z toho cukry 2,6g
Bílkoviny.......... 9,8g
Sůl............ 5,8g

Informace o skladování


Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

modifikovaný kukuřičný škrob, sýrový prášek 11% (SÝR sušený, SYROVÁTKA sušená, tavící soli: fosforečnany sodné, polyfosforečnany), palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), sušená SMETANA (smetana, odstředěné mléko, stabilizátor: difosforečnany), kvasnicový extrakt, maltodextrin, jedlá sůl, aroma (obsahuje CELER), chia semínka (2%), brokolice sušená (1,8%), sušená zelenina (květák sušený, petržel nať, pažitka), koření

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: