Omáčka sýrová s nivou bez glutamátu

Kód: 0012000B60D9 0012000B60EC Zvolte variantu
115 Kč 288 Kč od 115 Kč 100 Kč bez DPH 250 Kč bez DPH od 100 Kč bez DPH 115 Kč/100g 96 Kč/100g
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
11.12.2019 11.12.2019 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Omáčka dodává pokrmům chuť, stravitelnost a vizuální přitažlivost. Omáčky hrají podstatnou roli v kuchyních po celém světě. Omáčky se používají ať ke slaným tak ke sladkým pokrmům. Mohou být podávány jako studené nebo teplé. Sýrová omáčka s nivou se skvěle hodí k masům všeho druhu společně s hranolkami. Vhodná je též k zapékání v troubě. Použití omáček je samozřejmně mnohostranné.

dehydratovaný výrobek, omáčka

Specifikace

BEZ PŘIDANÉHO GLUTAMANU

Alergeny

Výrobek může obsahovat stopy: vajec, sóji, hořčice, sezamu a SO2.

Instrukce k použití

Návod k přípravě: Sypkou směs rozmíchejte ve vlažné vodě a pozvolna přiveďte k varu a vařte cca 5 minut. Doporučené dávkování: 165g sypké směsi na 1 litr vody. Uchovávejte v teplé vodní lázni.V 1 porci hotové omáčky (100ml) je 0,86g přidané soli.

Energetické hodnoty

Ve 100g sypké směsi (průměrné hodnoty):
Energetická hodnota: 1615KJ/384kcal
Tuky.................. 13g z toho nasycené mastné kyselin...5,6g
Sacharidy......... 55g z toho cukry 20g
Bílkoviny.......... 13g
Sůl............ 10g

Informace o skladování

Skladujte v suchu!
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Složení směsí

kukuřičný škrob, sýrový prášek 18% (SYROVÁTKA sušená, SÝR sušený (z Mozzarelly, Cheddaru, Modrého sýru 5%), jedlá sůl, tavící soli: fosforečnany sodné, citronany sodné, polyfosforečnany, aroma), SYROVÁTKA sušená, PŠENIČNÝ mouka, kvasnicový extrakt, palmový tuk (tuk, glukózový sirup (z PŠENICE), MLÉČNÁ bílkovina), jedlá sůl, květák sušený, sušená SMETANA (smetana, odstředěné mléko, stabilizátor: difosforečnany), cibule sušená, cukr, MLÉKO sušené, česnek sušený, aroma (obsahuje CELER), barvivo: amoniak - sulfitový karamel, směs koření

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: